Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Fashion / Leefstijl / Producten / Reviews

Lopen op wolken met Wolky’s

“Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden.” Zo dacht ik als tiener over schoenen. Ik propte mijn voeten in te kleine schoenen, omdat die nu eenmaal hip waren en ik ze niet meer in mijn reguliere schoenmaat kon vinden. Ook strompelde ik op hoge hakken waar ik eigenlijk helemaal niet op kon lopen. Ook in mijn studententijd heb ik mijn voeten veel leed aangedaan met schoenen die niet goed zaten. Pas toen ik ging werken en reisde met de fiets, trein en bus om op mijn werk te komen, hechtte ik meer waarde aan comfort en kwaliteit. Nu ga ik ’s ochtends vroeg de deur uit, trek ik regelmatig een sprintje van de trein naar de bus, maak ik een lange werkdag om vervolgens zo snel mogelijk mijn kinderen op te halen. Comfort vind ik belangrijk, maar ik wil nog steeds graag goed gekleed voor de dag komen.

Feet love Wolky

De combinatie van comfort, kwaliteit en mode heb ik gevonden in Wolky. Wolky’s zijn verkrijgbaar tot en met maat 43 en soms zelfs tot 44. De stoere zwart leren veterboot ‘Wolky Murray’ uit de STREAM lijn is geheel met leer gevoerd en makkelijk aan- en uit te trekken door de rits aan de binnenkant. De voering van leer zorgt voor een goede vochtopname en het natuurlijke kurken voetbed zorgt voor de juiste ondersteuning en draagt in hoge mate bij tot comfortabel lopen. Het voetbed is anatomisch gevormd en uitneembaar. Dit is handig als je bijvoorbeeld zooltjes draagt. Toen ik deze boots voor het eerst aantrok, dacht ik: had ik Wolky’s maar eerder ontdekt, want ze zitten als gegoten. De maat is goed en het leer voelt soepel aan. De boots zijn er in meerdere kleuren en hebben leuke details zoals de veters en de rode zool. Ik twijfelde tussen zwart en bruin, maar heb uiteindelijk gekozen voor zwart. Hiermee kan ik eindeloos combineren.

Shop online

Wolky staat niet voor niets al bijna veertig jaar bekend om zijn comfort en kwaliteit. Het uiterlijk van de schoen vind ik belangrijk, maar het is juist de binnenkant die het verschil maakt. Wolky kijkt niet alleen naar de laatste trends en de nieuwste kleuren, maar focust op comfort én dat voel je. Deze week heeft Wolkyshop de vernieuwde webshop gelanceerd, waar je kunt kiezen uit alle Wolky’s voor zowel dames als heren. Ook vind je er onderhoudsproducten en diversen, zoals inlegzolen. Neem gauw een kijkje en verwen jezelf met een paar Wolky’s!

Wolky is synonymous with comfort and designed for walking

Wolkyshop | www.wolkyshop.com | Deze blog bevat producten die ik van Wolkyshop heb ontvangen.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo