Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Ontbijt / Tussendoortjes

Leev wortelcake

Groenten aan het ontbijt toevoegen vind ik nogal een uitdaging. Ik hou nu eenmaal enorm van zoete ontbijtjes en kies dan liever voor yoghurt, havermout et cetera. Voor alles moet een eerste keer zijn en dus besloot ik een wortelcake te maken. Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van de ‘carrot cake mix’ van Leev. Deze mix is 100% biologisch, vezelrijk en laag in suiker. Je hebt niet veel extra’s nodig, alleen eieren, zonnebloemolie en geraspte wortel. Je maakt dus super snel iets lekkers. Naar smaak zou je nog walnoten en/of rozijnen toe kunnen voegen. Deze wortelcake is een gezond tussendoortje, maar ik at twee plakken als ontbijt. Héérlijk!

Life’s short, eat cake for breakfast!

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 graden. Mix de eieren met de zonnebloemolie luchtig. Voeg de bakmixen toe en spatel dit door het beslag. Voeg de geraspte wortel toe en meng dit kort. Verdeel het beslag over een ingevette bakvorm en bak de wortelcake in 55-60 minuten goudbruin.

Kijk hier voor meer recepten: Food.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo