Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Persoonlijk

Leef je eigen leven

Ruim een jaar geleden startte ik mijn Instagram account en in december ging ook mijn website online. Een stok achter de deur om mijn leefstijl te veranderen. Mijn leefstijl heb ik veranderd, waardoor ik niet alleen kilos’s lichter ben, maar ook lekkerder in mijn vel zit dan ooit. Ik ben positiever ingesteld, dankbaar en tevreden. Maar nu sta ik voor een nieuwe uitdaging om mijn leefstijl en gewicht te behouden. Dat gaat me de ene dag makkelijker af dan de andere dag. Je leefstijl behouden, is voor mij weer een nieuwe uitdaging. Al is mijn mindset nu sterker dan ooit en weet ik, dat ik elke dag opnieuw kan beginnen. Voorheen zou ik sneller de handdoek in de ring gooien. Die mindset is alles bepalend voor me. Zonder positieve instelling kom je immers nergens.

Geen obsessie

Ik blog over mijn leefstijlverandering en gezond leven. Gezond leven betekent voor iedereen wat anders. Voor mij betekent gezond leven, dat ik me fit voel en gelukkig ben. Dit doe ik door me te richten op voeding, beweging, mindset, nachtrust en ontspanning. Ik probeer alle facetten aan bod te laten komen, omdat ik meen dat alles aan elkaar gerelateerd is voor een gezond leven. Ik probeer te inspireren door mijn zoektocht te delen. 

Zo kreeg ik eens de vraag of ik alleen maar met gezond eten en sporten bezig ben. Gelukkig heb ik dat nooit zo ervaren en geniet ik ook van ongezond eten, dagjes luieren en leuke activiteiten met mijn gezin en vrienden. Gezond leven is geen obsessie, al ben ik er wel elke dag mee bezig. Ik vind het heerlijk om te sporten en fijn om sportief bezig te zijn. Ik voel me goed bij een gezonde leefstijl zonder dat dit extreme vormen aanneemt. Ik vind het heel tof als ik anderen kan inspireren om ook gezondere keuzes te maken in het leven. Ook daar word ik blij van. Vind je het niks? Ook prima, even goede vrienden. Het is niet mijn bedoeling om mijn leefstijl aan je op te dringen. Misschien herken je je in mijn situatie, kan ik je motiveren om een stapje buiten je comfortzone te zetten, raad ik je een leuk boek of recept aan. Dat is mijn intentie.

Inkijkje in mijn leven

Ik ben verre van perfect. Ik loop niet de hele dag met een perfecte glimlach op mijn gezicht, vind niet alles leuk, eet ongezonde dingen, slaap te weinig, kan uitbarsten in een vreselijke huilbui, kan enorm ongeduldig zijn, kan mijn kinderen geregeld achter het behang plakken en zoek wel eens ruzie met mijn man. Maar ik probeer er het beste van te maken en doe dan ook elke dag mijn best. Ik hoop dat je beseft dat mijn blog en Instagram account slechts een inkijk in mijn leven geven. Ik beslis zelf wat en wanneer ik iets deel. Ik probeer zo eerlijk mogelijk te zijn en ook regelmatig mijn dagelijkse zorgen en onzekerheden, werkdruk en ervaringen als moeder te delen. Als ik door mijn zoektocht te delen anderen kan overtuigen om gezonder te leven dan ben ik in mijn opzet geslaagd.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 37 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo