Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Huis en tuin / Producten / Reviews

Hottub in de achtertuin

Gelukkig kunnen we ons thuis uitstekend vermaken. Ik ben er ook niet rouwig om dat we onze vakantie hebben geannuleerd. We besloten om te kamperen in de achtertuin en daar iets bijzonders van te maken. Om ons kampeerfeestje compleet te maken, huurde ik een hottub. Hoe ik op dit idee kwam? Nu kan ik je vertellen, dat het mijn eigen ludieke ingeving was. Maar om eerlijk te zijn, komt het idee van mijn broer en schoonzus. Zij huurden een hottub tijdens hun vakantie in Friesland. Een geniaal idee vond ik. En zo nam ik contact op met Hottub2Go om ons kampeerfeestje in de achtertuin onvergetelijk te maken.

Genieten in warm water in de buitenlucht en dat bij je thuis in de achtertuin. Dat is niet alleen lekker in de zomer, maar kan het hele jaar door. De hottub komt oorspronkelijk uit Scandinavië en wordt traditioneel met hout gestookt. Een hottub zorgt niet alleen voor veel plezier, maar uit onderzoek is gebleken dat het warme water een ontspannende werking heeft. Ik vind het een perfecte manier om te genieten van onvergetelijke quality time met mijn gezin!

Extra vakantieplezier én ontspanning!

Hottub2Go verhuurt hottubs als ludieke attractie voor een feestje, familiedag, verjaardag of gewoon omdat het kan. Een hottub voegt een extra element toe aan je evenement en is een unieke belevenis. Iedereen moet kunnen genieten van de ervaring van een échte houtgestookte hottub, aldus Hottub2Go. Het huren van een hottub is voor elke gelegenheid geschikt en ook een ideale manier om uit te proberen of het iets voor je is. Huren kan al voor één dag, maar elke gewenste periode is mogelijk.

Hottub aan huis

Het enige wat je nodig hebt, is ruimte, water en hout. Gemak dient de mens en zo liet ik de hottub inclusief kachel en hout brengen, op zijn plaats zetten en ophalen. Op de afgesproken tijd waren de mannen er om de hottub op z’n plek te zetten. Als je zelf gaat sjouwen, is het handig om te weten dat de hottub zo’n 75 kg weegt, 102 cm hoog is en 176 cm in diameter (inwendig 160 cm). Om de hottub te verplaatsen, wordt een karretje bijgeleverd. Na het koppelen van de slangen, kan de hottub gevuld worden. Het vullen van de tub duurt een klein uurtje. Als de hottub voor zo’n 90% vol is, kan de kachel aangestoken worden. Het opwarmen duurt ongeveer twee uur. Daarna heb je zo’n 4 a 6 uur plezier van de kachelwarmte.

Plezier en ontspanning

Toen de kinderen de tub zagen, vroegen ze meteen waar hun zwembroek was. Ze renden naar binnen om zich om te kleden en nog voordat de tub gevuld was, zaten ze er al in. Een duik in fris water, want de tub moest eerst goed gevuld worden, voordat de kachel aangestoken kon worden. De spatel hebben we dan ook niet hoeven te gebruiken, want het water circuleerde voldoende met de kinderen in het bad. Met het gespetter en geplons van de kinderen was er aan gillen en vreugdekreten geen gebrek. Al gauw zaten we met gemak met drie volwassenen en twee kinderen in de tub.

’s Nachts hadden we het meegeleverde afdekzeil over de tub gedaan. Hiermee voorkom je niet alleen dat er beestjes en blaadjes in het water waaien, maar ook behoud je op deze manier de warmte. De volgende ochtend was het water nog redelijk warm dus al voor het ontbijt hadden onze jongens hun zwembroeken alweer aan. Ondanks de regen hebben we de hele ochtend in de hottub gezeten. Heerlijk genieten in warm water in de frisse buitenlucht.

Life is better in the hottub!

Onze kinderen vragen nog elke dag of we alsjeblieft weer een hottub willen huren. Ik geef ze geen ongelijk. Hottub2Go heeft ons een perfecte hottub ervaring gegeven, vol plezier en ontspanning. We hebben onbezorgd kunnen genieten. Voor het huren van een hottub hoeft het geen vakantie te zijn dus wie weet een volgende keer!

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo