Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Hotspots / Reviews

SUE Rotterdam

SUE huisgemaakt flatbread met falafel

SUE staat voor zoet zonder suiker. SUE maakt gebruik van natuurlijke en seizoensgebonden ingrediënten, die zoveel mogelijk lokaal en biologisch worden ingekocht. Op het menu staan lekkernijen die geraffineerde suikervrij, glutenvrij, lactosevrij en vegan zijn. Op loopafstand van veel winkels in het centrum van Rotterdam vind je SUE. Ideale locatie om te genieten van een heerlijke lunch tijdens het shoppen.

Lunch

De keuze is reuze. Mijn moeder en ik konden niet direct een keuze maken. We besloten om twee lunchgerechten te delen. Onze keuze viel op falafel & flatbread (huisgemaakt flatbread, hummus, falafel, bloemkool, cherrytomaat, granaatappel & huisgemaakte knoflooksaus) en een tuna melt (kikkererwten, nori, bleekselderij, rode ui, augurk, gele paprika, toast, huisgemaakte cocktailsaus, groene salade) om te delen. De lunchgerechten zijn echte kunstwerkjes en zeer smaakvol. Héérlijk!

Bites

Bij het afrekenen, stonden we naast een vitrine vol heerlijke zoete taartjes zonder allerlei toevoegingen. Uiteraard zijn we niet met lege handen naar huis gaan.

Kijk hier voor andere hotspots en activiteiten: Hotspots.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo