Zoeken...
TOP
Hotspots Reviews

SUE Rotterdam

SUE huisgemaakt flatbread met falafel

SUE staat voor zoet zonder suiker. SUE maakt gebruik van natuurlijke en seizoensgebonden ingrediënten, die zoveel mogelijk lokaal en biologisch worden ingekocht. Op het menu staan lekkernijen die geraffineerde suikervrij, glutenvrij, lactosevrij en vegan zijn. Op loopafstand van veel winkels in het centrum van Rotterdam vind je SUE. Ideale locatie om te genieten van een heerlijke lunch tijdens het shoppen.

Lunch

De keuze is reuze. Mijn moeder en ik konden niet direct een keuze maken. We besloten om twee lunchgerechten te delen. Onze keuze viel op falafel & flatbread (huisgemaakt flatbread, hummus, falafel, bloemkool, cherrytomaat, granaatappel & huisgemaakte knoflooksaus) en een tuna melt (kikkererwten, nori, bleekselderij, rode ui, augurk, gele paprika, toast, huisgemaakte cocktailsaus, groene salade) om te delen. De lunchgerechten zijn echte kunstwerkjes en zeer smaakvol. Héérlijk!

Bites

Bij het afrekenen, stonden we naast een vitrine vol heerlijke zoete taartjes zonder allerlei toevoegingen. Uiteraard zijn we niet met lege handen naar huis gaan.

Kijk hier voor andere hotspots en activiteiten: Hotspots.

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit