Zoeken...
TOP
Events Skaten Sport

Halve marathon op skates

Wees creatief, aldus Virtual Runners. Als je de halve marathon niet kunt hardlopen, dan doe je het toch op een andere manier? Samen met een vriendin deed ik op skates mee aan deze challenge. Skaten is zo’n fijne manier van bewegen en heeft minder impact op je lijf dan hardlopen.

Nothing beats a lion!

De leeuw staat voor dapperheid en kracht. De halve marathon ga ik nooit rennen, maar dat betekent niet dat ik het daarbij moet laten zitten. Samen met een vriendin skate ik vaker grote afstanden. We genieten van het buiten zijn, lekker bewegen en ondertussen kunnen we ongestoord bijkletsen. Als de kinderen erbij zijn, is onze aandacht toch verdeeld. Met veel plezier begonnen we vanuit huis aan onze medailletocht. We besloten om een nieuwe route te verkennen. We ontdekten een super mooie route over landweggetjes van Woerden naar Harmelen, Montfoort, Linschoten en weer terug. Voordat we het door hadden, waren we alweer thuis. Ik hou wel van een uitdaging dus misschien ga ik een volgende keer wel voor een hele marathon op skates!

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit