Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Diner / Food / Lunch

Groentewrap met Muhammara

Eigenlijk is het Mmmmmmuhammara. Een heerlijk frisse salade van versgegrilde paprika’s met walnoten en granaatappel. De smaak is zoet én pittig, een verrassende combinatie en ideaal voor een goede lunch of avondmaaltijd.

Ingrediënten (1 persoon)
1 (groente)wrap bv. Nofairytails paprika en chili
Muhammara van Maza (smeer de hoeveelheid naar smaak)
75 gram sperziebonen
5 falafelballetjes van Maza
Handje kikkererwten (ik koop zelf vaak een stazak van Hak)
Rode paprika in stukjes

Bereidingswijze
De groentewrap smeer je in met de Muhammara. De sperziebonen wok je op hoog vuur, daarna voeg je de stukjes rode paprika, handje kikkererwten en falafelballetjes toe. Als alles is opgewarmd, dan doe je deze mix op de besmeerde groentewrap. Eet smakelijk!

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo