Zoeken...
TOP
Leefstijl Mindset Persoonlijk

Good vibes

SS Rotterdam dek foto king of the world

“I’m the king of the world!” Dingen gaan allemaal veel beter als je een goede vibe te pakken hebt. Die dagen waarbij je energielevel hoog is, je overal de humor van in ziet, je humeur uitmuntend is, je mega productief bent en alles aankan en -durft zijn toch fantastisch? In de afgelopen tijd heb ik veel nieuwe mensen leren kennen met zo’n positieve vibe. Ik heb aan de lijven ondervonden dat positieve energie ook nog eens super aanstekelijk is.

Bad vibes don’t go with my outfit!

Vraag jij je af hoe ik het voor elkaar heb gekregen om te bruisen van de energie? Meer energie heb ik gekregen door op mijn voeding te letten, regelmatig te sporten en bewegen, maar ook actief te ontspannen en over het algemeen) voldoende te slapen. Als ik bijvoorbeeld minder slaap, dan merk ik dat direct. En van altijd maar doorrennen, krijg ik ook niet meer energie. Als ik merk dat het even minder lekker gaat, dan trap ik op de rem. Door mijn energie over de dag en week beter te verdelen, voorkom ik dat ik ’s avonds uitgeblust op de bank plof. Ik investeer actief in mezelf en mijn lichaam. Ik maak ruimte in mijn agenda voor mezelf in plaats van op te gaan in de waan van de dag. En zo neem ik ook wel eens een dagje vrij van werk om door de stad te slenteren, leuke plekjes te ontdekken om te eten en nieuwe activiteiten te ondernemen. Nieuwe herinneringen maken en plezier beleven.

Daarbij komt ook dat gestructureerd leven voor mij een succesformule is. Ik heb een vaste structuur nodig om mijn gezin, werk, sociale leven, leefstijl en blog op doordeweekse dagen te combineren. Ik weet dan graag waar ik aan toe ben en een routine geeft mij rust. Zo maak ik boodschappenlijstjes, zet ik reminders in mijn agenda, mail ik mijzelf als ik dingen niet moet vergeten en bereid ik mij ’s avonds voor op de volgende werkdag. Dit klinkt misschien wat ongezellig, maar dat valt allemaal best mee. Wat voor de een werkt, hoeft voor een ander natuurlijk niet te werken.

Uiteraard heb ik niet elke dag tomeloze energie en ook ik heb dagen dat ik me uitgeput, futloos, moe en slap voel. Ik heb diepe dalen gekend, maar nu voel ik mij sterker dan ooit. Op de dagen dat het even minder gaat, probeer ik hier geen kostbare energie aan te verspillen, maar te accepteren dat het gewoon die dag even wat minder gaat. Ik trek mezelf even terug en kruip vroeg onder de wol. Goede nachtrust doet een wonder en dan is er weer een nieuwe dag aangebroken om te knallen met positieve energie!

De foto’s zijn gemaakt op de ss Rotterdam, 3e Katendrechtse Hoofd 25, 3072 AM Rotterdam. Lunch: Vegan Friendly (hummus van rode biet, avocado, gegrilde groenten, walnoot, spinazie en geitenkaas @bakerandmoore). Salted caramel bite van amandelen, dadels, pindakaas, vanille, zout, cacao en pecannoten @suefoodrotterdam.

Wil je meer lezen over mijn leefstijlverandering? Lees dan: Mijn verhaal.
Wil je weten waar ik mij dagelijks mee bezig houd? Volg me dan op Instagram. In de ‘highlights’ deel ik wat me bezighoud, nieuwtjes, polls en meer. Ook deel ik regelmatig leuke winacties op mijn feed en vind je korte video’s (onder reels) van mijn workouts.

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit