Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Reviews / Tussendoortjes

Gezond snoepen

‘Je snoept zeker nooit meer nu je zoveel bent afgevallen?’ vroeg een collega laatst aan mij. Je moest eens weten, dacht ik, want ik snoep, snack en snaai (bijna) iedere dag. Voordat ik mijn leefstijl veranderde, propte ik zonder benul van alles onbewust in mijn mond. Helaas werd het naar binnen schuiven van allerlei troep een vast avondritueel waardoor ik structureel veel te veel suiker en calorieën binnenkreeg.

Eat less sugar. You’re sweet enough already!

Gezond snoepen klinkt misschien wat tegenstrijdig, maar afvallen, een gezonde leefstijl en snoepen, snacken en snaaien gaan wat mij betreft heel goed samen. Gezond leven is namelijk geen dieet. Mijn leefstijl is veranderd, maar ik blijf een enorme snoepkont. Mijzelf alles ontzeggen, werkt juist averechts. Ik snoep, snack en snaai nog steeds, maar bewust, verantwoord en met mate. De schappen in de supermarkt liggen vol met zoete troep, maar gelukkig zijn er steeds meer verantwoorde tussendoortjes op de markt. Ik kies voor suikervrij snoep en snacks gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en laag in calorieën, waardoor ik bewust kan genieten van het snoepen.

Don’t eat less, eat right!

Met Bazqet hoef je niet te kiezen tussen lekker en verstandig. Bazqet bevat minder calorieën, minder toevoegingen en conserveringsmiddelen, is vegetarisch, glutenvrij of biologisch. BE-KIND repen bevatten geen geheime ingrediënten, geen kunstmatige smaakstoffen, geen conserveringsmiddelen en geen zoetstoffen. Gewoon lekker, met hele noten. De repen van Funky Fat Foods zijn smakelijke en voedzame chocoladerepen die barsten van gezonde vetten en zeer weinig koolhydraten bevatten. De repen van FBR zijn gemaakt van slechts vijf ingrediënten die stuk voor stuk natuurlijk zijn. De repen zijn vegan, zonder toegevoegde suikers en bevatten niet meer dan 95 kcal. Met Fruitfunk kun je leuk, lekker en verantwoord snacken van 100% fruit. Lees mijn review en ontvang 10% korting op je volgende bestelling! De granola repen van Made Good zijn vrij van geraffineerde suikers, biologisch en 100% raw. Het gevriesdroogde fruit van NADA Nothing Added is lekker knapperig, gezond en 100% natuurlijk en heeft een intens verse fruitsmaak en dezelfde voedingswaarden als vers fruit. De spekjes van Slimpie bevatten 0% suiker, minder calorieën en 100% smaak. Er zijn uitsluitend natuurlijke kleurstoffen gebruikt. Tante Toos Suikerloos maakt het mogelijk om te snoepen zonder troep.

Deze blog bevat producten die door merken zijn opgestuurd.

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo