Zoeken...
TOP
Kids Leuke dingen Reviews Tussendoortjes

Fruitfunk snoep

Gezond eten is belangrijk, zeker voor kinderen, maar dat hoeft echt niet saai te zijn. Fruitfunk biedt een alternatief voor snoep en snacks en ontwikkelt tussendoortjes die niet alleen verantwoord zijn, maar ook nog eens leuk, lekker en aantrekkelijk voor kinderen. De verpakking van de ‘strawberry flakes’ en ‘crispy apple fruit strips’ heeft het uiterlijk van een zakje snoep. De afbeeldingen van superhelden spreken mijn kinderen enorm aan. Zij kiezen nu eerder voor een verantwoorde snack, waar ze heel blij van worden. Vooral de crispy apple fruit strips zijn favoriet!

Leuk en lekker verantwoord snacken!

De snoepjes zijn gemaakt van 100% fruit. Zo is bijvoorbeeld een zakje Strawberry flakes gemaakt van 115 gram fruit! De vezels, mineralen en een groot deel van de vitaminen uit het fruit worden behouden. Alleen aan de cripsy apple flakes wordt gepofte rijst toegevoegd voor een knapperige bite. De snoepjes, fruitsticks en schoolbars zijn vrij van geraffineerde suikers, kleur-, geur- en smaakstoffen en zijn veganistisch, halal en glutenvrij. De producten zijn te koop bij de grote supermarkten, gezien bij Jumbo, maar ook online. Naast de zakjes snoep, schoolbars en fruitsticks vind je op de website van Fruitfunk ook adventkalenders en traktatiedozen.

Ik wil mijn kinderen gezond laten eten, maar ook niet alleen maar appeltjes, worteltjes en radijsjes voorschotelen. De producten van Fruitfunk zijn een lekkere en leuke variatie voor het 10-uurtje op school en het past ook binnen het traktatiebeleid. Maar ook gewoon thuis in de snoeptrommel vind je bij ons de Fruitfunk snoepjes!

Kortingscode
Wil jij dat jouw kinderen ook leuk en lekker verantwoord snacken?
Ontvang 10% korting op je volgende bestelling bij Fruitfunk met code: stefani_getsfit.

Wellicht ook interessant: Gezond snoepen. Ben je benieuwd naar andere tussendoortjes of gerechten? Onder Food vind je niet alleen lekkere recepten, maar ik deel ook mijn Eetdagboeken.

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit