Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Leuke dingen

Flockmen

Laat je fantasie de vrije loop met het houten bouwspel van Flockmen. Deze leuke gekleurde poppetjes zijn gemaakt van stevig berkenhout. Ze zijn 100% natuurlijk, handgemaakt en ontworpen voor creatief spelen. De poppetjes kun je stapelen door ze op elkaars schouders te zetten en zo als een puzzel op te bouwen. Of sorteer ze, tel ze, gebruik ze als figuurtjes in je eigen speelwereld of combineer ze met autobanen of poppenhuizen. Je eigen inspiratie is de enige limiet!

Een eigen manier van spelen

Bouwen, spelen en een eigen fantasie wereld creëren met houten speelgoed. Mijn jongens spelen graag met deze leuke poppetjes. Het leuke van de Flockmen poppetjes is hun vorm waardoor ze precies in elkaar passen. Flockmen wordt al snel opgenomen in hun spel en gecombineerd met hun andere speelgoed. Er zijn zoveel verhalen mee te vertellen. Het ene moment zijn het sterke soldaten of superhelden en een ander moment bouwen ze een school of dierentuin na. De poppetjes worden geteld of worden gebruikt als domino stenen.

Lees ook: de fantastische Meneer Vos

Kleuren maken de wereld mooi

Niet alleen groeit de creativiteit van kinderen met dit speelgoed, maar cognitieve, emotionele en motorische vaardigheden worden ook ontwikkeld. Zo leren kinderen hoe ze de poppetjes het beste kunnen stapelen. Ook leren ze omgaan met een teleurstelling als het bouwwerk omvalt en heeft het kind een vaste hand nodig bij het bouwen. Extra leuk zijn de gekleurde Flockmen-beeldjes in negen verschillende kleuren: rood, paars, oranje, geel, roze, grijs, groen, donkerblauw en lichtblauw. De allerkleinsten kunnen de kleuren oefenen, maar ook oudere kinderen weten hier wel raad mee. Flockmen poppetjes vormen samen prachtige figuren en bouwwerken.

Bestel de leuke Flockmen poppetjes eenvoudig bij Bol.com

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo