Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Cultuur en Media / Reviews

Films en series juni 2024

netflix

Met al die streamingdiensten weet je toch gewoon niet meer wat je moet kijken? Stefani to the rescue, want ik heb weer wat toffe kijktips voor je op een rijtje gezet. Zo hoef je geen tijd te verspillen aan eindeloos zappen, maar kruip je meteen lekker op de bank. De kijktips van films en series uit deze blog kun je (bijna) allemaal streamen via o.a. Netflix, Videoland, HBO, Disney+, Apple tv, NL Ziet en/of Prime. Maar ik deel ook tips voor de nieuwste bioscoopfilms van Universal Pictures.

Binnenkort in de bioscoop: Verschrikkelijke Ikke 4

Gru, iedereens favoriete superschurk die inmiddels werkt voor de Actieve Vangers van Lastpakken, keert na zeven jaar terug in een nieuwe Despicable Me-film. Met Illuminations Verschrikkelijke Ikke 4 wordt een opwindend en verrassend nieuw tijdperk ingeluid vol Minions-mafheid. Gru krijgt te maken met een nieuwe vijand, Maxime Le Mal en diens verleidelijke, maar gevaarlijke vriendin Valentina, waardoor het
gezin gedwongen wordt op de vlucht te slaan. Verschrikkelijke Ikke 4 zit boordevol actie en
Illuminations kenmerkende humor voor het hele gezin. Verschrikkelijke Ikke 4 draait vanaf 28 juni a.s. exclusief in de bioscoop. Ook in de Engels gesproken versie DESPICABLE ME 4. In 2D, 3D, 4D, IMAX, Dolby Cinema & ScreenX.

Voor hetzelfde geld

Onlangs schreef ik zelf al over mijn fantasie om te verhuizen naar Drenthe, maar in dit programma blijft het daar niet bij. De deelnemers geven een aantal aspecten mee waar hun droomwoning aan moet voldoen, bijvoorbeeld de reisafstand van het woonadres naar hun werk en de programmamakers gaan op zoek naar een passende woning. Vervolgens krijgen de deelnemers vier verschillende woningen te zien, zonder dat ze weten in welke stad of plaats ze zijn. Daarna krijgen ze een unieke kans om te proefwonen met hun eigen spullen. En dan is de vraag, zijn ze zover om een bod uit te brengen? Voor hetzelfde geld is te zien via NL Ziet.

Atlas

Jennifer Lopez in de hoofdrol? Die film moest ik natuurlijk kijken. En ja ze bewijst maar weer, dat ze er nog fantastisch uitziet na het breken van een been en het verliezen van een aquarium aan bloed. Maar ook het onderwerp van de film wekte mijn interesse. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. En wat als we een robot maken die slimmer is dan de mens? De film Atlas speelt zich af in de toekomst. Jennifer Lopez speelt analist Atlas die zich aansluit bij een missie om een losgeslagen en terroristische robot te vangen. De actiefilm kijkt lekker weg, maar je wordt verder niet uitgenodigd om na te denken over de technische mogelijkheden in de toekomst. Atlas is te zien op Netflix.

Eric

De miniserie Eric speelt zich af in het New York van de jaren tachtig. Eric draait om Vincent Sullivan, een poppenspeler van Amerika’s populairste kindershow, wiens negenjarige zoon Edgar verdwijnt. Vincent is vastberaden om zijn zoon te vinden. Eric, de denkbeeldige vriend van zijn zoon, komt in zijn hoofd tot leven. Het onderzoek naar de verdwijning van Edgar brengt veel onderwerpen samen in een verhaal dat zich steeds verder ontrafelt. Echtelijke ruzies, jeugdtrauma’s, mentale gezondheid, homofilie, drugshandel, racisme en corruptie. Er komen nogal wat maatschappelijke thema’s op je af in zes afleveringen. Toch is de ontknoping de moeite waard om deze serie op je kijklijst te zetten. Eric is te zien op Netflix.

I DINA HÄNDER

Als kinderen vreselijke misdaden begaan, wie draagt dan de verantwoordelijkheid? En wat doet het met ons allemaal als we onszelf toestaan kinderen als monsters te zien? Centraal in deze Zweedse serie staan de tieners Billy en Dogge die zijn ingelijfd door een lokale bende. Ze komen terecht in een gewelddadige wereld waartegen ze zich niet kunnen beschermen. In de eerste aflevering schiet Dogge zijn beste vriend dood. Deze rauwe serie is hartverscheurend en toont op confronterende wijze wat er gebeurt als jongeren het verkeerde pad op gaan. Zo snel kan een leven ontsporen. I DINA HÄNDER is te zien op Netflix.

Gestrand op Honeymoon Island

Als je op zoek bent naar een programma die je hersenloos kunt wegkijken dan is het Gestrand op Honeymoon Island wel. In deze realityshow Gestrand op Honeymoon Island worden vier pasgetrouwde koppels, die elkaar nog nooit eerder zagen, achtergelaten op een onbewoond eiland. Trouwen, overleven, daten en natuurlijk een flinke doos drama als de hel losbreekt in het paradijs. Het idee van het programma vind ik leuk, maar de uitvoering wat minder. Het is vooral heel veel. Gestrand op Honeymoon Island is te zien op Videoland.

Bridgerton

Tja, wat moet ik erover zeggen. De populaire serie Bridgerton kan je niet ontgaan zijn toch? De serie is gebaseerd op een populaire boekenreeks en volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton op hun zoektocht naar liefde. Deze maand is het derde seizoen uitgekomen op Netflix. Wat mij betreft de moeite waard om te kijken. Onbeholpen geflirt, onverwacht intense momenten, jaloerse blikken, onzekerheid, angst en een beetje drama ontbreekt uiteraard ook niet. Geloof me, er wacht een heerlijk seizoen vol passie op je.

Neem een kijkje bij alle kijktips voor films en series

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo