Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Eetdagboek / Food

Eetdagboek week 27

Mijn eetdagboek week 27 deel ik om een inkijkje te geven in mijn eetpatroon. Ontbijt, snacks, lunch en avondeten komen allemaal aan bod. Dit is geen professioneel advies, maar een persoonlijke zoektocht om mijn gezonde gewicht te behouden. Ik tel geen calorieën en ik weeg niets af. Wat voor één werkt, hoeft niet voor de ander te werken. Zoek je eigen weg in gezond leven en doe vooral inspiratie op.

Maandag

Ontbijt: sap van appel, peer, avocado, spinazie en komkommer
Lunch: twee meerzaden crackers (Tastybasics) met pindakaas, banaan en kaneel
Tussendoor: crunchy peas paprika (Biteswelove)
Avondeten: vega stukjes en zoete aardappelreepjes uit de aerofryer met broccoli
Tussendoor: 3 lollies (SweetSwitch) en een stukje pure chocolade

Dinsdag

Ontbijt: citroenkwark met aardbeien, gepofte spelt, muesli met amandelen en kokos (Meesters van de Halm), kokoschips (Foodspring) en maple siroop (Sukrin)
Lunch: tortilla wrap volkoren met muhammara, ijsbergsla, geraspte wortel en jackfruit reepjes (Rootzz of nature)
Tussendoor: proteïne koek witte chocolade amandelen (Foodspring)
Avondeten: zilvervliesrijst met tropical saus, prei en vega stukjes uit de aerofryer
Tussendoor: twee stukjes pure chocolade

Lees ook: Beleg voor op je cracker

Woensdag

Ontbijt: sap van appel, peer, spinazie, avocado en komkommer
Tussendoor: twee stukken plaatkoek havermout met pecannoten en cranberries
Lunch: gemengde salade met geraspte wortel, komkommer, tomaat, mozzarella, pompoenpitten (Raw Organic Food), kruiden (Cleanfoods) en 0% balsamico dressing
Tussendoor: proteïne koek met caramel (Foodspring)
Avondeten: ovenschotel met sperziebonen, tomaten passata, zoete aardappel en kaas

Donderdag

Ontbijt: stroopwafelpannenkoeken (Cleanfoods)
Tussendoor: 2 kiwi’s
Lunch: volkoren wrap met pesto, mozzarella, tomaat en Italiaanse kruiden (Cleanfoods)
Tussendoor: borrelhapjes (Tivoli Utrecht)
Avondeten: geitenkaassalade

Vrijdag

Ontbijt: citroenkwark met krokante muesli hazelnoten en kokos (Meesters van de Halm), verse aardbeien en kokoschips (Foodspring)
Lunch: meergranen stokbroodje met gemengde salade, geraspte wortel, brie light, cranberries en pecannoten
Avondeten: gemengde salade met o.a. geitenkaas

Foodspring biedt de finest fitness food. Met de kortingscode “Stefani15” krijg je 15% korting op het gehele assortiment.

Zaterdag

Ontbijt: twee stukken havermout plaatkoek met cranberries en pecannoten
Lunch: kaascroissant
Avondeten: barbecue met hamburgers, worstjes, beetje salade en stokbrood met kruidenboter
Tussendoor: caramelijs

Zondag

Ontbijt: twee meerzaden crackers met skinny chocolade pasta (Cleanfoods)
Lunch: tosti
Tussendoor: cornetto
Avondeten: pizza

Ben je benieuwd naar andere eetdagboeken en/of recepten? Neem dan een kijkje bij Food. Wil je meer lezen over mijn leefstijlverandering? Lees dan: Mijn verhaal. Volg je me al op Instagram? In de ‘highlights’ deel ik wat me bezighoud, nieuwtjes, polls en meer. Ook deel ik regelmatig leuke winacties op mijn feed en vind je korte video’s (onder reels) van mijn workouts.

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo