Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Eetdagboek / Food

Eetdagboek week 20

groeneasperges

Mijn eetdagboek week 20 deel ik om een inkijkje te geven in mijn eetpatroon. Ontbijt, snacks, lunch en avondeten komen allemaal aan bod. Dit is geen professioneel advies, maar een persoonlijke zoektocht om mijn gezonde gewicht te behouden. Ik tel geen calorieën en ik weeg niets af. Wat voor één werkt, hoeft niet voor de ander te werken. Zoek je eigen weg in gezond leven en doe vooral inspiratie op.

Maandag

Ontbijt: appel en noten crumble (recept volgt)
Lunch: gemengde salade met gamba’s gebakken in lijnzaadolie (Raw Organic Food) en knoflook en sesamzaadjes
Diner: broccolirijst met groene asperges en parmezaanse kaas uit de oven
Tussendoor: havermoutkoek met citroen en maanzaad van Kookie Cat (Kazidomi) en snoep (SweetSwitch)

Dinsdag

Ontbijt: sap van broccoli, spinazie, appel en ananas m.b.v. de Magimix Cook Expert
Lunch: twee crackers (Tastybasics) met kokosbrood zonder toegevoegde suikers
Tussendoor: twee dadelballetjes met chocolade vulling (Kazidomi)
Diner: courgetti met groenten, tomatensaus en parmezaanse kaas

Kazidomi is een webshop waar je een breed assortiment vindt aan voeding, superfoods tot natuurlijke verzorgingsproducten en cosmetica. Dankzij het jaarlidmaatschap van €80,- kan je profiteren van tot wel 50% korting op al hun producten en leuke extra’s. 
Met de code STEFANIGETSFIT21 krijg je € 20 korting op het lidmaatschap + gratis verzendkosten.
Met de code 10STEFANIGETSFIT kun je genieten van € 10 korting bij een aankoop vanaf € 69 + gratis verzendkosten

Woensdag

Ontbijt: scrumbled havermoutpannenkoek met verse frambozen, skinnysauce salty caramel (Cleanfoods) en kokoshagel (Kokosbrood)
Lunch: spinazie, broccolirijst, gewokte groene asperges met parmezaanse kaas en nuts & berries (Foodspring)
Diner: pitabroodje met kaas uit de oven en een pitabroodje met vega stukjes uit de aerofryer (Princess) met geraspte wortel en skinnysauce tomato (Cleanfoods)
Tussendoor: stukje chocolade en lollies (Sweet Switch)

Donderdag

Ontbijt: vanille yoghurt met verse ananas, muesli choco en noten (Tastybasics) en kokoshagel (Kokosbrood)
Tussendoor: twee crackers met proteïn chocoladepasta (Foodspring)
Lunch: drie scrumbled eggs
Tussendoor: Oat & go reep (Zonnatura)
Diner: twee pitabroodjes met kaas en geraspte wortel
Tussendoor: chocolade

Foodspring biedt de finest fitness food. Met de kortingscode “Stefani15” krijg je 15% korting op het gehele assortiment.

Vrijdag

Ontbijt: vanille yoghurt met verse ananas en krokante muesli met hazelnoten en kokos (Meesters van de Halm)
Lunch: meerzaden afbakbroodje met komijnenkaas en skinny abrikozenjam (Cleanfoods)
Diner: bloemkoolrijst, spinazie en vegastukjes uit de aerofryer (Princess)

Zaterdag

Ontbijt: vanille yoghurt met granola van aardbei, basilicum en chocolade (Meesters van de Halm) en verse aardbeien, dadelstroop (Nakheel Alya)
Tussendoor: muffin gember en citroengras (Panash)
Lunch: twee geroosterde boterhammen met amandel (Tastybasics) met skinnyspread witte chocolade (Cleanfoods) en verse aardbeien
Tussendoor: twee stroopwafels en twee zakjes chips
Diner: pizza met tomaat, kaas, salami, paprika en champignons

Zondag

Ontbijt: kwarktaart met limoen en een punt appelkruimeltaart
Lunch: zelfgemaakte tomatensoep m.b.v. de Magimix Cook Expert
Diner: zelfgemaakte groentesoep

Bestel heerlijke dadels bij Nakheel Alya met kortingscode Stefani10 voor 10% korting op het hele assortiment.

Meten is weten

Vorige week viel ik 1,1 kg af en mijn vetpercentage daalde met 0,6%. Afgelopen week kwam ik 0,4 kg aan en steeg mijn vetpercentage met 0,2%.

Ben je benieuwd naar andere eetdagboeken en/of recepten? Neem dan een kijkje bij Food. Wil je meer lezen over mijn leefstijlverandering? Lees dan: Mijn verhaal. Volg je me al op Instagram? In de ‘highlights’ deel ik wat me bezighoud, nieuwtjes, polls en meer. Ook deel ik regelmatig leuke winacties op mijn feed en vind je korte video’s (onder reels) van mijn workouts.

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo