Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Eerlijk delen

Een kleurrijk prentenboek over het thema eerlijk delen

Als Haas een boom vol peren vindt, is hij dolblij. Maar hoe hard hij het ook probeert, hij kan er niet bij. Ook zijn grote vriend Beer kan de peren niet pakken… “Mama ik weet het”, roept mijn jongste enthousiast. Hij heeft al een plannetje bedacht. “Haas moet op het hoofd van Beer gaan staan, dan kan Haas er ook bij.” Gelukkig heeft Haas een slim plan: hij heeft drie stoelen waar ze op kunnen staan om de peren te plukken. Maar hoe verdeel je die stoelen eerlijk?

Eerlijk delen is een prachtig prentenboek met een mooie boodschap: Eerlijk delen betekent niet dat iedereen hetzelfde krijgt. De illustraties zijn lieflijk en vrolijk met kleuren van de herfst. Eerlijk delen nodigt kinderen uit om na te denken over een oplossing voor het probleem van Haas en Beer. Zo bedacht mijn zoon ook, dat Haas beter een tafel had kunnen pakken dan een stoel. Zo mooi om te zien wat zo’n verhaaltje losmaakt. De opbouw van het boek is herkenbaar en duidelijk. Het is een prettig voorleesverhaal, met een boodschap om over na te denken en nog een verrassend einde.

Bestel Eerlijk delen direct bij Kinderboeken.nl.

Het is de missie van Kinderboeken.nl om kinderen mooie verhalen te laten beleven, dus ze helpen je graag om het perfecte kinderboek te vinden. Op de website kun je eenvoudig zoeken op onderwerp en leeftijd. Ben je benieuwd naar mijn andere reviews van kinder- en prentenboeken? Neem dan een kijkje bij Kids.

Eerlijk delen | Pippa Goodhart | Ploegsma | ISBN 9789021680521 | Leeftijdsindicatie 3-6 jaar

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo