Zoeken...
TOP

Stefanigetsfit schrijft persoonlijke verhalen en publiceert teksten en afbeeldingen ter informatie. De artikelen zijn vooral geschreven uit eigen ervaring of interesse. Eventuele standpunten en meningen op deze blog zijn van mij persoonlijk en staan los van eventuele officiële standpunten van bedrijven of organisaties die ik vermeld. Van expertise op het gebied van gezondheid is geen sprake. De artikelen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid.

Stefanigetsfit spant zich in om de website up to date te houden. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Hierbij behoudt Stefanigetsfit het recht om op elk moment inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te doen. Stefanigetsfit is niet verantwoordelijk voor de directe of indirecte schade die ontstaat na het lezen van de artikelen op www.stefanigetsfit.com, www.instagram.com/stefani_getsfit of www.facebook.com/Stefanigetsfit. Aan de op deze blog aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Samenwerkingen

Stefanigetsfit bevat gesponsorde content. Stefanigetsfit is niet aansprakelijk voor het geheel of gedeeltelijk verloren gaan van content en/of data van de opdrachtgever. Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de artikelen, foto’s en video’s op www.stefanigetsfit.com liggen bij Stefanigetsfit, tenzij anders vermeld.

Links

Op Stefanigetsfit.com tref je links naar externe websites aan. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik je hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website. Voor de op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Stefanigetsfit nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Sommige links op deze website zijn affiliate links (bijvoorbeeld van Bol.com). Als jij een product via deze links koopt, kost dat jou niets extra, maar levert het mij een klein percentage van het aankoopbedrag op.

Google Analytics

Deze blog maakt gebruik van Google Analytics. Deze dienst onthoudt jouw zoekgedrag, de bezochte pagina’s, aantal minuten op de site, geslacht, uit welke stad je komt. Deze gegevens worden anoniem verwerkt.

Reacties

Bij sommige artikelen is het mogelijk om als bezoeker een reactie achter te laten. De reacties vallen onder de verantwoording van de schrijver van de reactie. Stefanigetsfit aanvaardt hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid. Reacties worden behandeld als niet vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. Het wordt niet gewaardeerd onrechtmatig, bedreigend, lasterlijk, ontuchtig, aanstootgevend, opruiend, pornografisch of godslasterlijk materiaal of enig ander materiaal dat aanleiding zou kunnen geven tot civiele of strafrechtelijke aansprakelijkheid, naar of van deze website te verzenden of daarop openbaar te maken. Stefanigetsfit behoudt zich het recht voor om reacties naar eigen inzicht te weigeren of in te korten, zonder opgaaf van redenen.

Winacties

Met veel plezier organiseer ik winacties op Stefanigetsfit. In vrijwel alle gevallen doe ik winacties in samenwerking met een PR-bureau of fabrikant, die de prijs van de winactie beschikbaar stelt. Op winacties zijn de Algemene voorwaarden winacties van toepassing.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.
Door het gebruik van deze blog aanvaardt u deze disclaimer en eventuele wijzigingen daarvan.

Volg @stefani_getsfit