Zoeken...
TOP
Leefstijl Mindset Overig Persoonlijk Sport

De kracht van de natuur

Noordwijk aan Zee

Wat doe jij het liefst in je vrije tijd? In de natuur zijn, geeft me altijd een goed gevoel. Ik kan mijn hoofd leegmaken en ik voel me minder gestresst. Daarom vind ik het heerlijk om in de natuur te zijn als ik vrij ben. Herken je dat gevoel of vraag je je af hoe dat komt?

Uit studies blijkt, dat de natuur angst, boosheid en stress vermindert. Ik merk het ook dat nadat ik een tijd buiten ben geweest mijn humeur is verbeterd en ik voel me rustiger. Mijn slechte gewoonte was om me vol te proppen met ongezond eten wanneer ik negatieve gevoelens had of me niet in balans voelde. Nu weet ik me, dat ik me zeker beter zal voelen na een wandelingetje in de natuur.

Lunch @ Witsand

Zo nam ik een dagje vrij van werk om samen met mijn moeder te gaan fietsen langs de kust. We zijn de hele dag lekker buiten geweest, hebben door de duinen gecrossed, gezellig bijgekletst en geluncht aan het strand. Voordat we het doorhadden stond er al bijna 40 kilometer op de teller. Het was een heerlijke dag met mooie herinneringen!

Lunch @witsand
Bike @flyerbikes
Sunglasses @sinner
Sweater @nike @nikesportswear
Shorts @rogellisportswear
Shoes @asicseurope

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit