Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Events / Sport

Cycle voor je hart

Spring jij op zondag 25 september op je zadel om te trappen voor jouw hart én dat van een ander tijdens de eerste editie van CYCLE NL? Dit eendaagse wordt georganiseerd door de Hartstichting en vindt plaats op vliegbasis Soesterberg. Het event is bedoeld voor mountainbikers, wielrenners, gravelbikers, maar zelfs op een e-bike kun je meedoen. Je hoeft geen topsporter te zijn. Er zijn meerdere routes en afstanden mogelijk, zodat zowel beginners als gevorderden, jong en oud mee kunnen doen. CYCLE NL is meer dan alleen een fietstocht. Je bent niet alleen lekker sportief bezig, maar door je deelname zamel je ook geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Lees ook: Ik fiets. Jij ook?

Bewegen is goed voor je hart

Bewegen verlaagt je bloeddruk en je kans op hart- en vaatziekten. Kansen om meer te bewegen zijn er genoeg. Maar hoe laat je jezelf en je hart hier extra van profiteren? Door mee te doen aan CYCLE NL ben je lekker sportief bezig. Maar je kunt onderweg ook bijkletsen met je fietsmaatjes en je hebt samen lol. Bovendien doe je iets goeds voor een ander. Wist je dat je hart hier ook blij van wordt? Een dagje eropuit vermindert spanningen en geeft jou en je hart energie! Je fietst op een unieke locatie, dwars door Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, langs cultureel en militair erfgoed.

Je deelname aan CYCLE NL kost € 29,-. Hiervoor ontvang je:

  • Een unieke fietsroute
  • GPX-routes per mail
  • Koffie & thee bij de start
  • Sportreep en -gel voor onderweg
  • Regiopakket van Komoot (t.w.v. 9 euro)
  • Gepersonaliseerd stuurbord
  • Materiaal- en verzorgingsposten onderweg
  • Lekker koel drankje op het gezellige plein bij de finish
  • En natuurlijk je prachtige medaille!

Trappen tegen hart- en vaatziekten

Iedereen een gezond hart. Dat is de droom van de Hartstichting. Al meer dan 55 jaar ondersteunt de Hartstichting alle harten van Nederland. De Hartstichting investeert in onderzoek en innovaties op het gebied van preventie en zorg. Maar net zo belangrijk is het om Nederlanders te helpen hun hart te
kennen en goed voor hun hart te zorgen. Met het geld dat met de CYCLE NL bij elkaar wordt gefietst, draag je bij aan het onnodig (over)lijden aan een hartziekte. Wat mij betreft kan er nooit genoeg geld ingezameld worden om stappen te zetten in de medische wetenschap! Doe mee met CYCLE NL en kom in beweging voor jouw hart en dat van een ander!

Fiets jij ook mee voor een sterk hart voor iedereen? CYCLE NL

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo