Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Ontbijt / Producten / Reviews

Coninx yoghurtbeker to go

Na 1,5 jaar thuiswerken moet ik weer even wennen aan de dagen dat ik naar kantoor moet. Vooral de drukke ochtenden. Mijn jongens zijn vroege vogels, maar er moet een hoop gebeuren. Wassen, aankleden, nog even de vaatwasser uitruimen, boterhammen smeren en broodtrommels vullen. Gauw naar school fietsen om de jongens op tijd af te leveren en dan sjees ik ook direct door naar mijn werk. Maar hoe de ochtend ook verloopt, mijn ontbijt laat ik nooit schieten. Op drukke dagen neem ik mijn ontbijt overal meer naar toe met de handige Coninx yoghurtbeker to go.

Zeker op drukke dagen kan het een uitdaging zijn om gezond te blijven eten. Je ontbijt overslaan is echter geen goed idee. Het is misschien wel de belangrijkste maaltijd van de dag. Een voedzaam ontbijt helpt je om je lichaam beter wakker te laten worden en zet je spijsvertering aan het werk. Bovendien is het je eerste portie energie voor de dag. Met een voedzaam ontbijt functioneer ik beter en neig ik minder naar tussendoortjes.

Goede start van de dag

Eén van mijn favoriete ontbijtjes is yoghurt met diverse toppings zoals muesli en fruit. De Coninx yoghurtbeker to go vind ik ideaal om yoghurt mee te nemen. Deze pot to go heeft een goed formaat en bestaat uit twee bakjes die je kunt afsluiten met een stevige schroefdop. Zo neem je niet alleen de verse yoghurt mee, maar kun je ook de toppings apart bewaren. Ideaal, want door de toppings apart te bewaren, blijven ze knapperig en vers. Deze yoghurtbeker of lunchpot, net hoe je het noemen wilt, is Nederlands design en gemaakt van dubbelwandig BPA-vrij plastic. Dat maakt het een duurzaam product waar je een lange tijd plezier van kunt hebben.

Gezond eten vraagt om voorbereiding, maar dat betekent niet meteen dat je uren in de keuken hoeft te staan. In een handomdraai maak je een voedzaam ontbijt met yoghurt, muesli, fruit, noten en pitten. Maar je kunt je ontbijt of lunch ook al de avond ervoor maken in de beker. Denk bijvoorbeeld aan overnight oats, een ideale manier om je havermout te maken. Of probeer eens mango-kokos-chiapudding met slechts drie ingrediënten. In de ochtend hoef je je ontbijt maar uit de koelkast te pakken en in je tas te stoppen.

1001 mogelijkheden

Bij de yoghurtbeker to go denk je misschien direct aan een ontbijt, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem eens een fruitige smoothie mee of gesneden groente met een frisse yoghurtdip als gezond tussendoortje of soep als lunchgerecht. Het plannen en voorbereiden van je maaltijden werkt in je voordeel, want het geeft ongezond eten geen kans!

Bestel makkelijk jouw Coninx yoghurtbeker to go via Bol.com

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo