Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

Colourmetrics

Geometrische kleuren-op-nummer-puzzels

Wat een aantrekkelijk en stoer boek: Colourmetrics. De voorkant valt lekker op en trok meteen mijn aandacht. Binnenin vind je 21 puzzels/kleurplaten op nummer met levendige en opvallende kleurcodes die op elke pagina staan. Je volgt eenvoudigweg de nummers die naar de bijbehorende kleur leiden en vakje voor vakje wordt het eindresultaat onthuld. Ik kan je alvast verklappen; het zijn net kunstwerken. Kun je niet wachten om het eindresultaat te zien? Achter in het boek vind je de oplossingen.

Stoer en krachtig Colourmetrics

Vind je het leuk om te kleuren, maar heb je niets met tierelantijntjes en bloemetjes? Dan is dit boek echt iets voor jou. De vakken op de kleurplaten zijn allemaal geometrisch. De vormen zijn abstract en lekker praktisch met een herkenbare vorm als een driehoek, vierkant en/of cirkel. Ik vind het heel ontspannend om vakje voor vakje te kleuren.

Voor deze puzzel heb ik gebruik gemaakt van aquamarkers. Het papier is stevig en drukt niet door op de volgende kleurplaat. Met het gebruik van potlood zul je uiteraard de nummers en lijntjes van de kleurplaat wat door zien schijnen. Ik ben heel enthousiast over Colourmetrics.

Koop Colourmetrics bij je lokale boekhandel of via de webshop van Mus Boeken

Lees ook: Wereld vol wonderen van Johanna Basford

Colourmetrics
Max Jackson
Mus Boeken
ISBN 9789045326153

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo