Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Beauty & Wellness / Kids / Leuke dingen / Reviews

Een feestelijk badkamerritueel met CIL-LOU

Mijn kinderen vinden het niet fijn als hun haren gewassen moeten worden. De grootste reden is dat ze bang zijn dat er shampoo in hun ogen komt. Shampoo moet zo ver mogelijk uit de buurt van hun ogen blijven. En er ontstaat altijd gedoe over het haren wassen. Totdat we kennis maakten met de 100% natuurlijke haarverzorgingsproducten voor kinderen van CIL-LOU.

Vegan haarverzorgingsproducten voor kinderen

Hoe kunnen we van die vervelende wasbeurt van onze kinderen een familiemoment maken dat fun en creatief is?” Na een vergeefse zoektocht naar veilige, efficiënte én leuke haarverzorgingsproducten voor hun drie kinderen, ontwikkelden de Belgische Gaëlle en Thomas ze maar zelf. CIL-LOU, genoemd naar hun jongste bengel, staat voor dermatologisch geteste formules op basis van 100% natuurlijke ingrediënten. De shampoos, ontwarspray, wax en eau de toilette hebben coole namen en funky geuren in vrolijke flesjes. Stuk voor stuk zijn ze lief voor haar en hoofdhuid, verbeteren ze de doorkambaarheid van het haar én laten het haar glanzen. Leuk weetje: de productie vindt plaats in Nederland!

Je wil enkel het beste voor je kids, toch? De verzorgingsproducten van CIL-LOU zijn 100% natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen zoals siliconen en parabenen. Daarnaast prikken ze niet in de ogen en verbeteren ze de doorkambaarheid. De leuke verpakking van de verzorgingsproducten trekt meteen de aandacht van mijn jongens.

Lees ook: Stap voor stap yoga voor kinderen

Niet zomaar een shampoo of wax

De kleur van de shampoos is natuurlijk ook te gek. Knalrood of zo groen als slijm. Zodra je de dop open doet van het flesje Fizo shampoo, komt je een heerlijke aardbeien- en granaatappelgeur tegemoet. “Mijn lievelingskleur!” Mijn oudste zoon begint meteen enthousiast zijn haren in te smeren. Hij is helemaal happy met knalrode shampoo op zijn hoofd. De shampoo schuimt lekker en prikt niet in de ogen.

Na het douchen moeten de wilde haren van mijn jongens getemd worden. Dan komt Waco’s kids wax goed van pas. Met deze wax blijven hun haartjes mooi in model. Bovendien beschadigt hij het haar niet en is hij gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten – lief voor jou én voor de planeet. Om het badkamerritueel af te sluiten, valt de fruitige parfum met ananas en kiwi goed in de smaak!

Tip: Op Cil-lou.be vind je leuke kleurplaten van alle CIL-LOU’s

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo