Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Tussendoortjes

Chocoladecake met hazelnoten

Als je me ergens een plezier mee kunt doen, dan is het met chocolade. Dit chocoladecake met hazelnoten heb ik in een handomdraai gemaakt met de chocolade cakemix van Sukrin en de hazelnoten van The Nuthouse.

Aan de chocolade cakemix hoef je alleen maar water en olijfolie toe te voegen. Even mixen en klaar is kees. Daarna strooi je er ongebrande hazelnoten overheen en zet je het in de oven. Smullen maar!

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo