Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Overig / Producten / Reviews / Sport

BOXBOLLEN challenge

Lekker bewegen op een leuke en speelse manier én ook nog eens flink wat calorieën verbranden, dat doe je met de hoofdband met boksbal. Deze manier van trainen heeft niet alleen een hoge funfactor, maar het is ook een veelzijdige work out. Niet alleen train je je reflexen, maar ook je oog- hand coördinatie, uithoudingsvermogen, concentratie, reactievermogen en stoottechniek.

Put the headband on, start punching the ball and avoid getting hit! 

Het ziet er misschien een beetje gek uit zo’n hoofdband met een elastiek en een boksballetje eraan, maar als je over die drempel heen bent, weet ik bijna zeker dat je het leuk vindt. De hoofdband is voorzien van klittenband en is daarmee voor iedereen op maat te maken. Het elastiek kun je op maat knippen, maar dan is de hoofdband niet meer door anderen te gebruiken. Daarom kies ik ervoor om het elastiek om de hoofdband te rollen, zodat ook mijn man en kinderen er plezier van hebben.

Challenging, addictive and childish fun!

De hoofdband met boksbal is licht van gewicht en neemt niet veel ruimte in. Je kunt dus prima in je woonkamer of tuin trainen, maar de hoofdband ook met gemak overal mee naar toe nemen. Als mijn jongens in de speeltuin in onze straat spelen, sta ik daar wel eens te boxbollen. Het is ideaal voor een korte, effectieve training. En als we weer op vakantie mogen dan gaat deze gadget zeker weten mee.

Je hoeft echt geen professionele bokser te zijn om de bal te volgen. Hoe hard de bal gaat, is afhankelijk van hoe hard je de bal slaat. Ik moest echt wel even wennen in het begin. Hieronder zie je de video van mijn eerste training waarbij de boksbal alle kanten op vloog. Ik mepte zelfs de bal in mijn eigen gezicht. De challenge van 100 keer de bal raken, leek onhaalbaar. Maar met een beetje oefenen, merkte ik dat mijn reflexen steeds beter werden. Het is echt verslavend leuk! Met mijn Fitbit charge 3 registreerde ik een aantal keer een training van 15 minuten. In die trainingen verbrandde ik van 119 tot 131 calorieën. Wat mij betreft dus niet alleen een leuke, maar ook een effectieve work out én een welkome aanvulling op mijn andere trainingen!

Video van mijn eerste keer boxbollen

Video boxbollen challenge

Boxbollen | www.boxbollen.com | Instagram

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo