Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Cultuur en Media / Kids / Leuke dingen / Reviews

Boonie Bears: Redden de Aarde

boonie bears bioscoop film

Maak kennis met de wereldberoemde Boonie Bears! Deze doldwaze beren vliegen de Nederlandse bioscopen in voor een mega avontuur. De leuke animatiefilm Boonie Bears: Redden de Aarde is bedoeld voor kinderen tussen de zes en de twaalf jaar. Het is een avontuurlijk verhaal over Bramble de beer die in het bos een buitenaards object vindt. Het is een ruimteschip waarmee Avi, een buitenaardse poes, op de aarde is neergestort. Avi wordt achtervolgd door een stel schurken. Samen gaan ze de strijd aan om de aarde te beschermen.

Lekker samen naar de bioscoop in de voorjaarsvakantie? In deze kleurrijke en levendige animatiefilm Boonie Bears: Redden de Aarde beleven de Boonie Bears volop avonturen. Het is best spannend, vooral voor de jongere kinderen, maar ook erg mooi én grappig. Deze berenleuke film voor de hele familie draait exclusief in de Nederlandse bioscopen.

Meer kijktips voor films en series vind je hier

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo