Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Fitness / Overig / Producten / Reviews / Sport

Bodysculpt

Be stronger than your excuses

Wie wil er niet fantastisch uitzien? Met deze slogan had Bodysculpt direct mijn aandacht. Ja, ik voel me graag mooi en zelfverzekerd. Wie niet? Door regelmatig te trainen zit je beter in je vel. Je voelt je niet alleen gezonder en fitter, maar je ziet er ook nog eens een stuk beter uit. Uit eigen ervaring weet ik dat regelmatig bewegen een positieve invloed op tal van gezondheidsaspecten. Maar met de dagelijkse drukte van je gezin, studie en/of werk vind je niet altijd tijd om te trainen. Bodysculpt schiet je te hulp met korte effectieve workouts van maximaal tien minuten.

Workout programma

Al twaalf jaar is Bodysculpt gespecialiseerd in groeps- en personal trainingen voor vrouwen. Het workout programma is geschikt voor iedereen: van beginner tot professioneel sporter. Alle niveaus en lichaamstypes kunnen instappen in het programma. Bodysculpt biedt niet alleen doelgerichte workouts, maar ook toegang tot livestreams, yoga, community, blog en deskundige adviezen en tips. Een heel compleet programma dus. Bodysculpt richt zich op vrouwvriendelijke oefeningen waarbij het volledige lichaam wordt getraind. Voor de trainingen heb je geen materiaal nodig (mag wel, zoals een kettlebell), enkel een (fitness-)matje is voldoende. De trainingen volg je online dus waar en wanneer jij maar wilt. Hierdoor is het programma heel flexibel.

HIIT

Bodysculpt biedt zeer tijdsefficiënte trainingen aan waarbij je constant traint in de vetverbrandingszone. Daarnaast doe je spierversterkende oefeningen voor mooie lichaamsvormen. Deze manier van trainen wordt ook wel HIIT genoemd. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt HIIT niet alleen positieve effecten te hebben op je conditie, maar ook op je lichaamsgewicht. Door de H.I.I.T. werkwijze in de trainingsopbouw verhoogt je metabolisme en dus je vetverbranding. Met Bodysculpt werk je aan een trainingsopbouw voor optimaal resultaat in de kortst mogelijke tijd. Trainen hoeft niet veel tijd te kosten én dat is een groot voordeel van HIIT trainingen als je moeite hebt om tijd vrij te maken. Daarnaast doet Bodysculpt er alles aan om overtraining en het risico op blessures te voorkomen. De HIIT-sets train je dan ook niet in een gezamenlijk tempo, maar op je eigen tempo. Zo hoef je niet sneller te gaan dan je eigenlijk kunt. Kijk vooral naar je eigen vorderingen. Je traint voor jezelf en voor niemand anders.

Train op jouw manier

De korte workouts duren maximum 10 minuten en zijn ingedeeld in: benen, buik en armen. Om te voorkomen dat ik mijn workouts over sla, plan ik ze in. Bodysculpt helpt je hierbij door twee keer per week livestreams aan te bieden. Livestreams zorgen voor een groter groepsgevoel en motiveren je misschien net dat beetje extra om de volgende keer weer mee te doen. Deze workout op hoge intensiteit kun je aanvullen met een korte workout of yoga. Jij bepaalt niet alleen waar en wanneer je traint, maar ook wat je traint.

Aan de slag

Sta je te popelen om zelf aan de slag te gaan met de HIIT trainingen van Bodysculpt? Op de website Bodysculptworkout.nl kun je kosteloos een account aanmaken. Daarna kun je kiezen voor een (half)jaarabonnement of toegang tot een of twee livestreams. Maar, goed nieuws, als je je inschrijft via e-mail [email protected] en daarin kortingscode COSW40 gebruikt ontvang je maar liefst 40% korting op je jaarabonnement. Trainen met Bodysculpt is eenvoudig en leuk, en bovenal geschikt voor elke vrouw! Doe mee en laat je gezondheids- en lichaamsdoelen uitkomen!

In onderstaande video deel ik een aantal oefeningen van Bodysculpt.

Wil je meer weten over mijn leefstijlverandering? Lees dan: Mijn verhaal. Wil je weten waar ik mij dagelijks mee bezig houd? Volg me dan op Instagram. In de ‘highlights’ geef ik je een inkijkje in mijn persoonlijke leven, deel ik nieuwtjes en meer. Ook deel ik regelmatig leuke winacties op mijn feed en vind je korte video’s (onder reels) van o.a. workouts.

Copyright afbeeldingen: Bodysculpt
Copyright video: Stefanigetsfit

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo