Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Er op Uit / Events / Kids / Overig / Reviews / Sport

Blow Up Indoor

 Europa’s grootste Indoor Obstacle Parcours

Voor het grootste obstacle parcours van Europa hoef je deze herfstvakantie niet de grens over. Dichtbij huis, in de Kartfabrique Utrecht, vind je maar liefst 5.000M2 aan stormbanen, klimwanden, poleruns en attracties. Weer even lekker kind zijn, bouncen, jumpen, klimmen en klauteren, sportief bezig zijn en jezelf uitdagen. Dat vind ik zo leuk aan stormbanen. Je verlegt op een plezierige manier je grenzen. Het is leuk, avontuurlijk en natuurlijk gaat het om die kick!

It’s all in the game

Tot 25 oktober kan iedere waaghals vanaf 8 jaar de uitdaging aangaan. Het is voor iedereen. Het gaat niet om de snelste tijd of het behalen van de finish. Je doet gewoon wat je leuk vindt en wat je aandurft. Of je nou wilt laten zien aan je vrienden dat je de snelste bent, je uithoudingsvermogen op de proef wilt stellen of met de kleinste kids gewoon lekker wilt springen: it’s all in the game. Het Indoor Obstacle Parcours is helaas tijdelijk, maar je kunt in de Kartfabrique Utrecht ook terecht voor karten, lasergamen en prison island.

Een goede voorbereiding

Je koopt je ticket online via www.blowupindoor.com voor een tijdslot van twee uur en dan is het tijd om los te gaan. Maar liefst 5.000M2, 9 industriële ruimtes en 11 objecten dagen je uit. Zowel jong als oud kunnen hun hart ophalen met allerlei klim- en klauterobjecten.

Goed om te weten, is dat je sokken moet dragen op het parcours. De sokken zijn niet verkrijgbaar op de locatie dus vergeet ze niet mee te nemen. Ook adviseer ik je sportieve kleding met een lange mouw en pijp om kans op schuren van de huid op de stormbaan te voorkomen. Verder is het natuurlijk aan te raden om kleding te dragen die flexibel is, zodat je soepel kunt bewegen. Je jas en persoonlijke spullen kun je tegen een kleine vergoeding kwijt in de garderobe.

Voorafgaand aan je parcours is er een korte (veiligheids)briefing. Een obstacle parcours kan natuurlijk risico’s met zich meebrengen. Maar ja, overal waar gespeeld wordt, kan wat gebeuren. Activiteitenbegeleiders zorgen voor een veilige springomgeving en doorstroom binnen ruimtes en objecten. Fijn om te weten, er is ook altijd een gediplomeerd BHV-team aanwezig. 

Wat kun je verwachten?

De locatie met industrieel karakter is indrukwekkend en de stormbaan is enorm. We staan allemaal in de startblokken. Hier gaan we ons geen minuut vervelen. We leven ons heerlijk uit en de tranen stromen van onze wangen van het lachen. We rennen, klimmen, klauteren, glijden en ontwijken obstakels. Het is nog best een goede work out kan ik je vertellen. Uitdagend is het zeker. Zo had ik bij een obstakel best moeite om omhoog te komen en durfde ik een hoge jump niet te maken. Mocht je een hindernis niet aandurven dan is er voldoende ruimte om er omheen te lopen. De obstakels zijn allemaal verschillend. Blow Up Indoor is echt een unieke belevenis!

Jump out your boundaries

Willen je kids dolgraag jumpen, maar jij ziet dat echt niet zitten? Het is ook mogelijk om een ‘relaxticket’ te boeken. Zo kun je bijvoorbeeld rustig werken, terwijl de kinderen lekker uitrazen. Maar hoe leuk is het om samen met je kids op een sportieve manier plezier te maken?

Juist in deze tijd is een activiteit vol fun en uitdaging fijn, maar ik kan me voorstellen dat je je afvraagt of het wel coronaproof is. In alle ruimtes zijn desinfectiezuilen geplaatst, medewerkers dragen mondkapjes en er wordt dringend geadviseerd aan bezoekers om dit ook te doen rondom het parcours. Het parcours wordt na elk tijdsblok schoongemaakt. De medewerkers letten goed op de doorstroom. Op de obstakels is het dragen van een mondkapje niet toegestaan, omdat het dragen van een mondkapje tijdens het klimmen klauteren gevaarlijk kan zijn. Wij vonden Blow Up Indoor goed georganiseerd en we hebben met een veilig gevoel veel plezier gemaakt. Mijn kinderen hebben de dag van hun leven gehad, net als ik.

Lees ook: Indoor skydiven Utrecht.

Blow Up Indoor | Kartfabrique Utrecht | www.blowupindoor.com

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo