FEATURED
Kids Overig Producten Producten Reviews Sport

Air Powered Soccer

FEATURED

Voetballen in huis zonder het hele huis af te breken? Normaalgesproken mag er binnen nooit gevoetbald worden. Ik ben veel te bang dat de jongens de bal tegen onze nieuwe flatscreen televisie knallen. Maar soms glippen die actieve jongens wel eens de schuur in om een bal te pakken en

FEATURED
Kids Producten

Ravensburger Pokémon Labyrinth

FEATURED

Zoek de verschillende Pokémon in het doolhof! Alleen al bij het zien van de doos van het spel Ravensburger Pokémon Labyrinth springen mijn jongens een gat in de lucht. Mijn jongens zijn stapelgek op spelletjes en nog gekker op Pokémon. Het spel Ravensburger Pokémon Doolhof is dan ook een schot

FEATURED
Boeken Kids Producten Reviews

Stap voor stap yoga voor kinderen

FEATURED

30 houdingen eenvoudig uitgelegd ‘Je maakt een wandeling in de natuur. Het eerste wat je ziet is een reuzegrote boom.’ Mijn kinderen gaan rechtop staan met de voeten een stukje uit elkaar. Eén been tillen ze op en hun handen brengen ze boven hun hoofd. Samen met mijn kinderen ben

one2track
FEATURED
Kids Producten

One2track GPS horloges voor kinderen

FEATURED

‘Mijn jongens mogen écht niet alleen buiten spelen.’ Ik hoor het mezelf nog zeggen. Inmiddels zijn we een jaar verder en speur ik regelmatig de hele wijk door op zoek naar mijn jongens. Jarenlang hebben we in onze achtertuin gespeeld of heb ik in de speeltuin ‘toezicht’ gehouden. Maar kleine

FEATURED
Kids Producten Producten Reviews

299 honden (en één kat)

FEATURED

Ben jij in staat om alle 299 honden op de juiste manier in elkaar te passen? De stukjes van deze leuke puzzel hebben geen gewone vorm, maar elk stukje heeft de vorm van een hond. En het zijn er 299 in totaal! Plus een kat. Het is nog best een

FEATURED
Kids Producten

Koptelefoon voor school

FEATURED

“We vragen je zoon of dochter een etui en een koptelefoon mee te geven”. De vakantie is over en mijn kind zit nu in groep 3. Een belangrijk schooljaar, want nu leert hij écht lezen, schrijven en rekenen. De koptelefoon wordt in de klas gebruikt om individueel te werken met

FEATURED
Kids Producten Producten Reviews

New Pokémon Snap

FEATURED

Opeens is de Pokémon rage ons huis binnengerold. Sinds mijn zoon op een Pokémon kinderfeestje is geweest, kunnen we er niet omheen. Alles draait om Pokémon. Pokémon is bedacht in de jaren negentig en mijn broer heeft ontzettend veel lol beleefd aan Pokémon in zijn jeugd. ‘Let’s go Pikachu’, ik

max verstappen feestje
FEATURED
Kids Producten

Formule 1 kinderfeestje

FEATURED

Sinds Max Verstappen achter het stuur zit is de Formule 1 sport populairder dan ooit. Mijn zoon is dol op racen en ziet Max als zijn superheld. Het is dan ook een perfect thema voor zijn kinderfeestje. Daarom verras ik hem met een supersnel Formule 1 kinderfeestje bij ons thuis.

FEATURED
Food Kids Overig Producten Tussendoortjes

IJsjes maken

FEATURED

Mogen we een ijsje? Mijn jongens zijn er stapelgek op en lusten elke dag wel een ijsje. Maar welke ijsjes zijn het gezondst? Volgens de Consumentenbond zijn waterijsjes de beste keus.* Die bevatten namelijk geen vet en vaak minder suiker dan chocolade-, room- of yoghurtijs. En daardoor minder calorieën. Maar toch

FEATURED
Kids Producten

Mijn kind wil een hoogslaper

FEATURED

Kleintjes worden veel te snel groot. Ik weet nog als de dag van gisteren dat het ledikant plaatsmaakte voor een ‘groot’ kinderbed. Een ledikant is meestal geschikt voor peuters tot zo’n 2,5 jaar, maar mijn jongens waren er met twee jaar al uitgegroeid. En toen stonden we voor de keuze