Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Er op Uit / Events / Kids / Sport / Wandelen

Avond4daagse Home Edition

Dit jaar zouden mijn jongens voor het eerst meedoen aan de avondvierdaagse, maar helaas ging dat niet door. Ik werd getipt door een kennis om mee te doen met de Home Edition om virtueel mee te lopen. Dus niet in grote groepen tegelijk, maar alleen met ons gezin. En op die manier toch een medaille te scoren!

Ik heb het potje vet vet vet v-e-e-e-t al op de tafel gezet!

Reuma Nederland

Behalve dat het leuk is om een sportieve activiteit met elkaar te ondernemen, vind ik het ook belangrijk dat mijn kinderen op jonge leeftijd meekrijgen dat niet alles vanzelfsprekend is. Niet voor alle kinderen is bewegen, zoals lopen, spelen en fietsen, mogelijk. Met onze deelname en donatie aan Reuma Nederland dragen we bij aan onderzoek naar het juiste medicijn voor kinderen met jeugdreuma. Dit geeft onze deelname meer betekenis.

Ik koos voor de afstand van 2,5 kilometer. Een mooie afstand om mee te beginnen. Met de Home Edition hoef je niet vier avonden achter elkaar te lopen, maar loop je vier keer binnen een periode van twee weken op een dag en tijdstip dat het jou uitkomt. Ideaal, want zo hoef je niet per sé ’s avonds op pad, maar kunnen we ook ’s middags of in het weekend lopen.

One step at the time is good walking.

eRoutes

De avond4daagse is mede georganiseerd door eRoutes. Via die app kun je heel makkelijk je route en wandelingen bijhouden. Je hoeft niet eens zelf een route te bedenken, maar de app maakt automatisch drie routes vanaf je voordeur. Je kunt dan kiezen welke route je wilt lopen. Deze routes wisselen dagelijks, dus je hebt keuze genoeg. Je kunt ook snel van start gaan en je eigen route bepalen.

Mijn jongens zijn nogal competitief ingesteld dus toen ik zei dat we een wedstrijd gingen wandelen, waren ze gelijk enthousiast. Als ik had gezegd, dat we ‘gewoon’ gingen wandelen dan hadden ze vast gemopperd. We hebben heerlijk gewandeld met mooi weer. Uiteraard werd er wel eens gezegd ‘Ik kan niet meer’ of ‘Ik ben moe’, maar over het algemeen deden mijn jongens het super goed. Iets lekkers is toch een soort van traditie dus uiteraard hebben ze genoten van een ijsje na de wandeling. Ik vond het leuk om mij samen met mijn jongens sportief in te zetten voor het goede doel en hen op deze manier kennis te laten maken met de avondvierdaagse.

www.avond4daagse.nl

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo