Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Tussendoortjes

Amandelkoekjes

Met slechts twee ingrediënten maak je super simpel heerlijke amandelkoekjes. Echt, makkelijker kan bijna niet. Deze koekjes zijn koolhydraatarm en suikervrij. Knapperig, verantwoord en verrassend lekker!

Ingrediënten
100 gram amandelschaafsel @thenuthouse.nl
1 eiwit

Bereidingswijze
Verwarm de oven op 150 graden en meng het eiwit met het amandelschaafsel. Bekleed een bakplaat met bakpapier en schep hier mengsel. Maak rondjes en druk dit een beetje plat. Zo blijven de koekjes mooi dun. Vervolgens bak je de koekjes in 25 a 30 minuten goudbruin.

Go nuts, go healthy!

Variatietip
Smelt pure chocolade en smeer de gesmolten chocolade aan de onderkant van de koekjes.

De amandelkoekjes bewaar ik een aantal dagen in de multikommen van @mepalnl. Mijn ervaring is dat de koekjes zo dagenlang knapperig blijven. Wil je meer weten over de multikommen van Mepal? Lees dan mijn blog over mealpreppen.

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo