Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Lunch / Ontbijt

Amandelbrood met appel en jam

Het heerlijke amandelbrood van Tastybasics eet ik graag als lunchgerecht. Het is koolhydraatarm en voedzaam. Ik vind het lekker om dit brood te roosteren, maar je kunt het natuurlijk ook zo eten.

Benodigdheden

Voor een eenpersoonslunch heb je de volgende ingrediënten nodig: twee sneetjes amandelbrood van Tastybasics, Meer fruit, minder suiker sinaasappeljam van Bonne Maman en één appel.

Bereidingswijze

Doe de sneetjes brood in de broodrooster of leg ze op de grill totdat ze lichtbruin zijn. Snij ondertussen een appel in stukjes en warm de appel op in een pan of de aerofryer. Naar wens kun je dit doen met een beetje bakolie, maar het hoeft niet. Het amandelbrood smeer je in met een flinke laag jam en daarna doe je de appel erboven op. Eet smakelijk!

Zie ook mijn recept voor een broodje brie.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo